dilluns, 18 de desembre de 2017

Dinar de Nadal 2017

Per celebrar el fantàstic any 2017 pel que fa a les actuacions fetes, el nivell exhibit i el bon ambient del grup, els Diables Petits vam decidir fer un dinar de Nadal més lluït del que fem habitualment.

Per això vam demanar l’Esplai dels Jubilats d’Altafulla per estar més confortables. Enlloc de fer nosaltres el menjar, aquest cop vam optar per llogar un càtering, així ens estalviàvem la feina de cuinar i li donàvem més solemnitat a l’àpat.


Abans de dinar, vam fer l’amic invisible i com que  no ens havíem trobat presencialment per fer el sorteig, vam optar per fer-ho via e-mail mitjançant la pàgina web: . Introduint les adreces de correu de tots els participants, indicava a cadascú a qui corresponia fer un petit detall estipulat en 3€. Així que ja amb els primers regals entre les famílies vam dinar i vam brindar amb cava per unes bones festes.


A la sobretaula ens vam autoregalar jugar al quinto. Com que tothom al grup treballa molt perquè la gent hi pugui jugar per la Festa Major, aquest cop ens tocava gaudir-ho per nosaltres mateixos. Des del grup es van comprar una petits detalls pels guanyadors de les partides, i evidentment sense ni un “duri” en joc, vam xalar de valent fent totes les cantarelles que amb els anys hem après del mestre Cubillos.

Diferents lloros van anar passant per la taula i cantar les partides i així vam acabar de passar una bona estona i un gran dia amb la gran família dels Diables Petits.En el següent enllaç podreu veure totes les fotos: https://photos.app.goo.gl/kZUHOPMuvKJIf3sJ2


https://photos.app.goo.gl/kZUHOPMuvKJIf3sJ2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada