dimarts, 21 de maig del 2013

Reunió inici de temporada 19/05/13

Aquests van ser els temes tractats en la reunió del diumenge 19, perquè n’estigueu tots assabentats:
  • S'informa de la quota del grup per front a l’assegurança i a les despeses bàsiques del grup en 25€. Els que no hàgiu assistit a la reunió i vulgueu formalitzar la inscripció al grup, ens trobareu al local el proper diumenge 26 a partir de les 6 de la tarda, en que hi haurà assaig de timbals. De la mateixa manera pels que hagueu assistit a la reunió i no hagueu fet el pagament.
  • Les normes bàsiques del grup són les mateixes de l’any passat. Us agraïm la vostra confiança i la col·laboració, i esperem seguir comptant amb ella durant aquest 2013. Així mateix, esperem comptar amb la vostra ajuda en quan us ho demanem per qualsevol qüestió, perquè preveiem que en algun dels correfocs que tenim, ens farà falta.
  • Seguirem informant dels diables que tiraran i que tocaran en cada correfoc en els dies previs, de la mateixa manera com ho vam fer l’any passat. Esperem que se’n faci un bon us d’aquesta informació, perquè és igual d’important assistir al grup si es fa de diable o timbaler, com si s’ha de fer d’acompanyament al grup. Tots són necessaris. Si algú no pot assistir en qualsevol sortida, ja ens ho comunicareu.
  • Pels nous membres del grup, farem la sessió de formació obligatòria el diumenge 2 de juny a partir de les 11 del matí. Si algú dels que ja la va fer vol refrescar els conceptes, també serà benvingut. Recordeu que la formació és obligatòria pels nens i també pels pares i mares.
  • Els assajos de timbals començaran aquest proper diumenge dia 26, a les 6 de la tarda. Seguirem assajant cada diumenge a aquesta hora fins els primers correfocs que tenim a finals de juny.
  • Aquests assajos de timbals els obrim als diables nascuts el 2000 i el 2001, per tal que puguin diversificar la seva tasca al grup, i alhora ajudin a que els so dels timbals sigui el més contundent possible.
  • En el bloc del grup trobareu el calendari amb tota l’activitat que hi ha prevista per aquest 2013. Veureu que tenim tres actuacions gairebé consecutives a finals de juny, per això donem especial importància als propers assajos de timbals.
  • Paral·lelament a l’activitat de foc pròpiament dita, venim realitzant alguna sortida a peu pels voltants d’Altafulla. En l’agenda també trobareu les dates, i a més ja us anirem comunicant mitjançant el correu els detalls de cada excursió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada